Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi, yol bakım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Silifke ilçesinde yürütülen yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

        Silifke ilçesi genelinde Akif Tığ Caddesi'yle birlikte 22 noktada sıcak asfalt çalışması tamamlanırken, Metin Mertol Kabal, İlhan Akgün, Toros, Bakanlıklar caddeleri ve Taşucu Liman yolunda, sıcak asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında caddelerdeki eski asfaltlar sökülüp, yerine sıcak asfalt dökülürken, parke kaplı yollarda ise parkeler kaldırılıp sıcak asfaltla kaplanıyor. Silifke ilçesinin en işlek caddelerinden biri olan İlhan Akgün Caddesi'nde MESKİ tarafından yapılan yağmur suyu drenaj hattı çalışmasının tamamlanması ile beraber sıcak asfaltla kaplama çalışmalarına da başlandı. Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Keşli Türkmenli Mahallesi ile Cambazlı Mahallesi arasındaki 12 kilometrelik yolda genişletme çalışması tamamlanarak, yola sıcak asfalt döküldü. Bahçederesi Mahallesi-Organize Sanayi bölgesi arası, Çatak-Kıca mahalleleri arası ve Karacaoğlan Mahallesi'nde yol genişletme çalışmaları da devam ediyor. Silifke genelinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 64 kilometrelik 1. kat asfalt sathi kaplama ve yaklaşık 62 kilometrelik 2. kat asfalt sathi kaplama çalışması yapıldı.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerine yaptıkları asfaltlama çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Gazi Mahallesi Muhtarı Kerim Gürbüz, "Silifke yıllarca ihmal edilmiş bir ilçeydi. Şimdiye kadarki yerel yönetimler içerisinde en çalışkanı olan belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz'a Silifke'ye olan hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

        Göksu Mahallesi Muhtarı Ahmet Serin ise "Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz, ilçemiz için çok güzel işler yaptı. Atatürk Bulvarı'nda yaşadığımız trafik yoğunluğu sorunumuz yapılan yol çalışmaları ile çözüldü. Mahalle halkımızla birlikte Başkanımızdan çok memnunuz" diye konuştu.

        (KRY-Y)

        19.11.2016 11:42:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler