Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Aşıkların dilinden 15 Temmuz' etkinliğine yoğun ilgi

        - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay:

        - "15 Temmuz'da Gölbaşı olarak büyük mücadele verdik. Gölbaşı'ndaki kardeşlerimiz, 15 Temmuz'un karanlık gecesinin aydınlığa çevirilmesinde büyük rol oynadılar"

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "15 Temmuz'da Gölbaşı olarak büyük mücadele verdik. Gölbaşı'ndaki kardeşlerimiz, 15 Temmuz'un karanlık gecesinin aydınlığa çevirilmesinde büyük rol oynadılar" dedi.

        Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Aşıkların Dilinden 15 Temmuz' etkinliği vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Sunuculuğunu Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın'ın yaptığı etkinliğe Aşık Kul Nuri, Aşık İhsan Yavuzer, Aşık Rahim Sağlam ile Şair Zekiye Çomaklı eserleri ile eşlik etti. Ayrıca geceye Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak, TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Purtaş ve Jandarma İlçe Komutanı Murat Kuyucu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, şunları kaydetti:

        "15 Temmuz'da Gölbaşı olarak büyük mücadele verdik. Gölbaşı'ndaki kardeşlerimiz, 15 Temmuz'un karanlık gecesinin aydınlığa çevirilmesinde büyük rol oynadılar. Gerek Külliye'de gerek Genel Kurmay'da gerekse Özel Harekat Daire Başkanlığı ve TÜRKSAT'da canlarını feda ettiler. Canlı kalkan olma pahasına, vatanı, milleti, özgürlüğüne ve milli egemenliğine sahip çıkmak için var gücüyle çalışan Gölbaşı'nın çok değerli hemşehrileri; ben böyle vefakar insanlarımızın olduğu bir bölgenin belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Bizlerin içinden çıkan, Anadolu'muzun kültürünü en iyi şekilde yansıtan, gönülden söyleyen çok kıymetli aşıklarımızın ve şairlerimizin bulunduğu bu gecede, Gölbaşı'nın kalbinden geçenleri sözleriyle, bağlamalarıyla, sazlarıyla bize aktaracak kardeşlerimize ve ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Dilerim bir daha ülkemizde ve tüm İslam aleminde bu tür hainlikler yaşanmaz. Son olarak, 15 Temmuz'da göstermiş olduğunuz o büyük başarıdan dolayı bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum."

        (PLN-ÖZ-Y)

        19.11.2016 12:35:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler