Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olağanüstü kongresini gerçekleştirdi

        - İGC Başkanı Cıncık:

        - "En büyük amacım evi olmayan üyelerimizi ev sahibi yapmak"

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) olağanüstü kongresini yaptı. Seçimlere Veysel Cıncık Başkanlığı'ndaki tek liste ile gidildi.

        İGC İskenderun Basın Merkezi'nde yapılan kongrede genel kurul için Divan Üyeliklerine Ufuk Aktuğ, Yaşar Güllü ve Necati Yıldız oy birliği ile seçildiler.

        Genel Kurul'a katılanlar şehitler için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan okudular.

        Divan Başkanı Ufuk Aktuğ, faaliyet raporunu okuması için İGC Başkanı Veysel Cıncık'ı kürsüye davet etti. Başkan Cıncık, 1 yıllık süreçte yapılan tüm olumlu çalışmaların üyeler tarafından iyi bilindiğini belirterek, en önemli amacının evi olmayan tüm üyeleri ev sahibi yapmak olduğunu ifade etti. Cıncık, mesleğin itibarını daha da yükseltmek herkesin elbirliği ile gayret göstermesini istedi.

        Faaliyet Raporu ve ardından okunan Denetim Kurulu Raporu, Genel Kurula katılan 42 üye tarafından oylanarak ibra edildi.

        Tek liste ile gidilen yeni yönetim seçimlerinde şu isimler oy birliği ile göreve getirilen yönetim şu isimlerden oluştu: Başkanı Veysel Cıncık, Rızkullah Terbiyeli, Hilmi Diken, Mehmet Ergündüz, Sabahattin Uygun, Yılmaz Akpınar, Erdal Yılmaz, Gökhan Gökpınar, Diyap Atar

        (AKL-Y)

        19.11.2016 12:43:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler