Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Süleyman Kara: Akıllı kimlik kartında sona yaklaşıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Süleyman Kara, devam eden akıllı kimlik kartı projesinde sona yaklaşıldığı bildirdi.

        Kara, yaptığı açıklamada, kimlik kartlarıyla alakalı 13 ilçe nüfus müdürü ile toplantı gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

        Müdür Kara, "İlimizde nüfus, vatandaşlık ve adres kayıt mevzuat uygulamalarında birlik sağlamak, karşılaşılan sorunlar ile çözüm yolları üzerinde bilgilendirme yapmak, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Yaygınlaştırma süreci ile yapılacak hazırlıkların gözden geçirilmesi için Dumlupınar Üniversitesi Toplantı Salonu'nda 13 İlçe nüfus müdürünün katıldığı İlçe Nüfus Müdürleri eğitimi düzenledik. Eğitimde, nüfus ve vatandaşlık hizmetlerinin mahiyeti, önemi ve tarihsel gelişimi, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Projesi, Alo 199 Çağrı Merkezi, Adres Kayıt İşleri ve İş Sağlığı ve güvenliği gibi konularda katılımcıları slayt eşliğinde ve uygulamalı olarak bilgilendirildi. Eğitim, ortaya çıkan sorunlar ve karşılıklı çözüm önerileri ile sona erdi" dedi.(EFE)

        19.11.2016 15:17:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler