Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Varto'da taşımalı eğitim gören öğrencilere öğretmenlerinden ev ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Cumhuriyet Ortaokuluna köylerden gelen öğrencileri öğretmenleri evlerinde ziyaret ettiler.

        Eğitimde istenilen başarı düzeyinin yakalanması için ailelerin bilinçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Varto Cumhuriyet Ortaokulu müdürü Zülküf Yoloğlu, "Ev ziyaretleriyle çocuğun yaşadığı ev ortamının gözlenmesi, öğrenci ve ebeveyn hakkında bilgi edinmek, ailelere okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek, çocuğun okula uyum sürecini hızlandırmak, ortak hareket etmenin öneminin altı çizmek istiyoruz. Varto Cumhuriyet Ortaokulu 2016/2017 eğitim-öğretim yılında Varto merkeze bağlı köylerden taşımalı sistemle gelen öğrencilerimizin evlerine okulumuz idarecileri ve öğretmenleri tarafından ev ziyaretleri düzenliyoruz. Yapılan bu ziyaretler sonucunda öğrencilerimizde gözle görülür bir başarı grafiği gözlemlenmiştir" dedi.

        Evlerine yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten öğrenci velisi Kasım Okyay da , "Okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin almış oldukları karar bizi çok sevindirdi. Okumak kadar önemli bir iş yoktur. Öğretmenlerimiz en azında öğrencilerimizin bizim dışımızda bilmediğimiz konular üzerinde çalışmalar yapılmaktadır. Öğrencilerimizin eğitim ve öğretim faaliyetlerinin dışında ki faaliyetler konusunda da çalışmalar yaptıkları için kendilerine ve yöneticilere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

        (FÇ-ŞAK-Y)

        19.11.2016 15:59:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler