Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Varto MEM çalışanlarına iş güvenliği semineri

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okul müdürlerine "İş Sağlığı ve Güvenliği" konusunda bir seminer verildi.

        Varto Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda düzenlenen "İş Sağlığı ve Güvenliği" seminerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Sait Yetkiner, Şube müdürleri Abdulnasır Sever, Ömer Faruk Tunç, okul müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli memurlar katıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde iş sağlığı ve birimi kurulduğunu ve iş sağlığı ve güvenliği birim koordinatörü Erhan Özden başkanlığında 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu hakkında milli eğitime bağlı okul müdürleri ve çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgiler verildi. İş Sağlığı ve Güvenliği protokolünün yapıldığı firmanın uzmanları tarafından çalışma alanlarında meydana gelebilecek kazalarda yapılacak ilk müdahaleye ilişkin bilgilendirme yapılarak suni teneffüs ve kalp masajları gibi birçok konuda uygulamalı eğitimler verildi. Verilen eğitim ve yapılan bilgilendirmelerin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları da uygulamalı olarak eğitimde verilenleri tekrarladı. Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına dönük "İş Sağlığı ve Güvenliği" konularında eğitimlerin sürdürüleceği belirtildi. Seminer, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

        (FÇ-ŞAK-Y)

        19.11.2016 16:04:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler