Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre, Kırkağaç'ı farklı geçti

        (Fotoğraflı)

        Önder Aydın

        MANİSA (İHA) - Süper Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden Yunusemre Belediyespor ligin 5. haftasında karşılaştığı Kırkağaç Acar İdman Yurdu'nu 4-0 yenerek üç puan aldı.

        Yunusemre Belediyespor, Ertuğrul Dilek Tesisleri'nde oynadığı müsabakadan galibiyet ile ayrıldı. İlk yarıyı Burak Yıldız ve Emre Ülkü'nün attığı goller ile 2-0 üstün kapatan mavi-beyazlı ekip, ikinci yarıda Süleyman Numan Çarıkçı ve Ahmet Celal Bozyurt'un attığı goller ile rakibini 4-0 yendi. Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, "Bu hafta Kırkağaç Acar İdman Yurdu maçından güzel bir oyun ile galibiyet ile ayrıldık. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Futbolcu arkadaşlarımızın özgüveni yerine gelmiş. Güzel futbolumuzu galibiyet ile süslemeye devam edeceğiz" dedi.

        (ÖND-Y)

        19.11.2016 17:16:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler