Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayrabolu TSO'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) eğitim yardımları kapsamında bu yıl da ilçedeki okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere bot yardımında bulundu.

        Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Hayrabolu TSO'nun katkılarıyla oluşturulan bütçe çerçevesinde temin edilen 670 bot okul yetkililerine teslim edildi.

        Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol, İlçedeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi 670 öğrenciye bot yardımında bulunduklarını söyledi. Başol, eğitime yaptıkları katkıların kendilerini her zaman mutlu ettiğini belirterek, "Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime katkımız devam edecek. Eğitime yapılan her destek geleceğimize yapılan bir yatırımdır" diye konuştu.

        (SK-MEF-Y)

        19.11.2016 19:42:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler