Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyaka Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın açılışı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Akyaka Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın açılışı yapıldı.

        Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı'nın aylar süren çalışmaları neticesinde Akyaka'ya Ülkü Ocağı'nın açılışı yapıldı. Ülkü Ocakları Başkanlığı'nın açılışı Oğuz Güngör ve ülkücülerin katılımıyla Kuran-ı Kerim ve dualar eşliğinde yapıldı. Akyaka Ülkü Ocakları Başkanlığı'na ise Ali İhsan Apaydın atandı.

        Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, "Akyaka ilçemizde uzun yıllardır Ülkü Ocaklarının varlığı yoktu, geçmiş dönemde açıldı fakat bir takım sıkıntılardan dolayı sürdürüleyemerek kapandı. Bugün burada Akyaka'da bir şahlanışın bir var oluşun temelini atıyoruz. Cenabı Allah'ın izni ile ocağımızın ateşi yanacak dumanı tütecek" dedi.

        Değerli dava arkadaşlarım Ülkü Ocaklarının misyonu görevi yani amacı Türk tarihini iyi bilen Türkiye'nin iç ve dış meselelerine hakim, dünyadaki gelişmeleri takip edebilen kendi alanlarında uzman Türklük grur ve şuuru İslam Ahlak ve Fazileti ile donanmış dürüst kişilikli yani karakterli nesiller yetiştirmektir diyen Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, "Davamızı insanlara anlatmak ve yaymaktır. Bunların dışında Ülkü ocaklarının herhangi bir iş ve icraatı olamaz. Ülkü ocaklarının temelinde kan vardır en son şehidimiz Fırat Çakiroğlu'nun uğruna şahadet şerbeti içtiği bu mukaddes davanın yükü çelimsiz omuzlarda ve şahsiyetsiz adamlarla taşınamaz" diye konuştu.

        Dahs sonra söz alan Akyaka Ülkü Ocağı Başkanı Ali İhsan Apaydın, "Yüce Allah'a hamdolsun ki, bu kutlu görev bizlere nasip oldu. Siz değerli Akyakalılardan ricam, istirhamım o ki; ocağımıza, ocak yönetimimize her anlamda sahip çıkmanızdır.Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz beyefendiye ve Kars Ülkü Ocakaları Başkanı Oğuz Güngör beyefendiye teşşekürlerimi bir borç bilirim. Allah bu çıkıtığımız kutlu davada bizi ve ülkücü hareketi utandırmasın" şeklinde konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından Bayrak ve Kur'an-ı Kerim eşliğinde Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör, Ali İhsan Apaydin'ı Akyaka Ülkü Ocağı Başkanlığı görevine atadı.

        (IÇ-Y)

        20.11.2016 09:07:55 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler