Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayraklı'da borçlar yapılandırılıyor

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        İZMİR (İHA) - Bayraklı Belediyesine ait emlak, çevre temizlik, reklam, ilan, eğlence, ecrimisil, işgal harcı ve yol harcamalarına katılım borçları yapılandırılıyor. Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan vergi affından yararlanmak isteyen vatandaşlar için son tarih ise 25 Kasım. Emlak ve çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödemelerinin de 30 Kasım'a kadar yapılması gerekiyor.

        6736 sayılı kanun kapsamında vergi borçlarına yönelik başlatılan yapılandırma fırsatından faydalanmak isteyenler için süre daralıyor. Yetkililer, borcunu yeniden yapılandırarak yasal ödeme avantajlarından yararlanmak isteyenleri bu fırsatı kaçırmamaya davet etti. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi Gelir Müdürlüğü, beyanı verilmeyen emlak, çevre temizlik, eğlence ve reklam vergilerinin beyanlarını alıp yapılandırılabileceğini bildirdi. Son başvuru tarihi 25 Kasım olan yapılandırma işlemleri Sevgi Yolu alt sokağındaki Gelir Müdürlüğüne yapılabiliyor. Ödemeler akıllı telefonlardan "Bayraklı Belediyesi" uygulaması ile tüm borçlar anında görüntülenip, kredi kartı ile ödenebiliyor.

        Son gün 30 kasım

        Öte yandan emlak ve çevre temizlik vergileri için ise, 2. taksit son ödeme tarihi 30 Kasım. Vatandaşlar vergi ödemelerini Gelir Müdürlüğü haricinde, Osmangazi, Çamkıran ve Postacılar hizmet binalarında nakit veya kredi kartıyla yapabiliyor. Bazı bankalara ait kredi kartlarına taksit imkanı da sunuluyor. www.bayrakli.bel.tr internet adresinden tüm bankalara ait kredi kartıyla ödeme yapılabiliyor. Akıllı telefonlardan "Bayraklı Belediyesi" uygulaması ile tüm borçlar anında görüntülenip kredi kartı ile ödenebiliyor. Posta çeki ve banka ödemelerin de ise; vatandaşların sicil numarası, TC kimlik, ad ve soyadlarını mutlaka yazmaları gerekiyor. Posta çeki ödemelerinin sisteme girilmesi takip eden gün içinde yapılıyor.

        (CA)

        20.11.2016 09:49:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler