Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak'ta 280 metruk bina yıkıldı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle birlikte Mamak'ta dev bir dönüşüm başlatan Mamak Belediyesi, 280 metruk binayı yıktı.

        Mamak Belediyesi, 2016 yılı içerisinde toplam 280 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. İlçe halkının can ve mal güvenliğini tehdit eden terk edilmiş yapılar, gelen talep ve şikâyetler doğrultusunda tek tek tespit edilip, zabıta nezaretinde yıkılıyor. Özellikle madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binaların yıkılması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "İlçe sınırları içerisinde binlerce gecekonduyu hak sahipleriyle anlaşarak yıkan belediyemiz, bir yandan da metruk hale gelen binaların yıkımını gerçekleştiriyor" dedi.

        (DY-CC-Y)

        20.11.2016 10:39:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler