Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menderes'te camiler pırıl pırıl

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki camilerin periyodik olarak temizlik ve bakım işlemleri gerçekleşiyor. Tüm camilerde 2,5 yılda toplamda 912 kez temizlik gerçekleştirildi.

        Menderes Belediyesi Temiz İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan İbadethane Temizlik Ekibi ilçedeki tüm camilerin periyodik olarak temizlik, bakım ve çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyor. 2,5 yılda 57 caminin 16 kez temizliği gerçekleştirilerek toplam 912 kez temizlik ve bakım çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile vatandaşların temiz ve hijyenik ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri sağlandı.

        Hizmetimiz sürecek

        Camilerde temizlik ve bakım işlemlerinin devam edeceğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İbadethane Temizlik Ekibini kurduğumuz günden bu yana yoğun bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 'Temizlik imandan gelir' sözünden hareketle ilçemizdeki tüm camilerimizin periyodik olarak iç ve dış temizliği, bakımı ve çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyoruz. İbadethanelerimiz bizim dönemimizde pırıl pırıl olacak demiştik ve bu sözümüzü de tuttuk. Artık vatandaşlarımız ibadetlerini daha temiz bir ortamda gerçekleştiriyor" dedi.

        (CA)

        20.11.2016 10:56:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler