Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincan'ın yol ve kaldırımları yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Sincan Belediyesi, 10 ayda 53 bin 780 ton asfalt serilen Sincan'ın 57 mahallesindeki yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

        Sincan Belediyesi daha modern bir şehir hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle yol ve asfalt çalışmaları, Ankara Büyükşehir Belediyesinin de desteğiyle Sincan'ın mahallelerinde tüm hızıyla devam ediyor. Kilit taşı ve bordür çalışmaları ile ihtiyaç duyulan noktalarda kaldırımları da yenileyen Sincan Belediyesi, hem araç hem de yaya trafiğini rahatlatacak düzenlemeler gerçekleştiriyor.

        Yapılan yoğun çalışmalar kapsamında ilçe genelinde son 10 ayda 53 bin 780 ton asfalt serilerek, cadde ve sokaklar daha modern bir hale getirildi. İhtiyaç duyulan sokaklarda 19 bin 474 metrekare kilit taşı ve 25 bin 900 metre bordür döşendi. Sincan Belediyesi, ayrıca 23 bin metrekarelik yolun bakımını yaparak, 177 bin 800 metrekare yeni yolu da Sincan'a kazandırdı. Çalışmalarda vatandaşların da talepleri değerlendirilerek, asfalt atılması mümkün olmayan yollara ve alanlara 10 bin 930 ton asfalt kırığı serildi.

        Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan'ın yaşam standartlarını daha da yükseltmek için fiziki yatırım ve çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini kaydetti. "Planlı ve programlı olarak hayata geçirilen çalışmalarımız, hemşehrilerimizin yarınının çok daha güzel olmasını sağlayacak" diyen Tuna, "Eskiyen, yıpranan kaldırım ve yollarımızı Sincanımıza yakışır şekilde yeniliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri de dikkate alarak daha güzel ve huzurlu bir Sincan için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sincanımızda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız şehrimizin geleceğine yön verecek. Bu çalışmalarda bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'e de vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

        (AS-Y)

        20.11.2016 13:33:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler