Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gülyalı'da hamsi şenliği

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Gülyalı Kestane Mahallesi'nde düzenlenen hamsi şenliğine katıldı.

        Beraberinde, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, Gülyalı AK Parti İlçe Başkanı İlyas Yılmaz ile Kestane Mahallesi'nde düzenlenen hamsi şenliğine katılan Başkan Engin Tekintaş'ı mahalle muhtarı ve çok sayıda mahalle sakinleri karşıladı.

        Bu yıl ikincisi düzenlenen ''Hamsi Şenliği'nde bir konuşma yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Bu şenliğin düzenlenmesinde emeği olan Başta Gülyalı Belediye Başkanımız Talip Şen, kardeşime, Kestane Mahallesi Dernek Yönetimine, Mahalle Sakinlerine ve her zaman desteğini arkamızda bildiğimiz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'a çok teşekkür ediyor" dedi

        Gelecek nesillere kalacak en güzel şenliklerden birisinin de 'Hamsi Şenliği' olacağını ifade eden Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, "Umuyorum ki bu yıl 2. düzenlediğimiz bu şenliğimiz kesintisiz her yıl sürecek ve gelecek nesillere en güzel hediyelerimiz den biri olacak. Kestane Mahallesi'nde mahalle sakinlerimizin büyük katılım gösterdiği bu şenlik gelecek yıllarda daha büyük katılımlara ev sahipliği yapacaktır" diye konuştu.

        (MAK-SLH)

        20.11.2016 15:55:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler