Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜRSAB Heyeti Pınarbaşı'nda

        (Fotoğraflı)

        Hatice Karakaş

        KASTAMONU (İHA) - Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Ankara Bölge Yürütme kurulu başkanı Engin Şahin, kurul üyeleri ve 35 seyahat acentası yetkilileri Pınarbaşı'nı ziyaret etti.

        Kastamonu Turizm Otelciler Derneği Başkanı tarafından Kastamonu'ya davet edilen acenta yetkilileri, Cumartesi günü Kastamonu merkez ve Taşköprü ilçesinde incelemelerde bulundu. Pazar günü de İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Fahrettin Şenoğlu ve Turizm Otelciler Derneği başkanı Mustafa Gün eşliğinde Pınarbaşı'na gelen ziyaretçiler, ilçenin doğal güzelliklerinden olan Horma Kanyonu ve Ilıca Şelalesini gezdiler.

        Gezinin ardından acenta yetkililerine, Sarımeşe otelde, yöresel yemeklerden olan Kara Çorba, Mantar sote ve Bandırma ikramı yapıldı.

        Diğer işletmecilerin de bulunduğu yemek esnasında acenta yetkilileri, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını ifade ederek Pınarbaşı ilçesinin mutlaka gezilip görülmesi gereken yerlerden olduğunu söylediler. Ayrıca Kastamonu'nun tarihi, kültürel, doğal zenginliğini yerinde inceleyen heyet, bölgenin yerli ve yabancı turistlere kazandırılması için en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını belirttiler.

        Belediye başkanlığı tarafından hazırlanan hediyelerin takdim edilmesinin ardından yetkililer ilçeden ayrıldılar.

        (HK-RFK-Y)

        20.11.2016 16:39:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler