Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Belediye Başkanı Çetin: "Pursaklar ve Türkiye olarak her zaman gönül coğrafyamızın yanındayız"

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Bizler Pursaklar ve Türkiye olarak her zaman gönül coğrafyamızın yanındayız" dedi.

        Ekim ayında Pursaklar'dan Balkanlar'a Gönül Köprüsü programı kapsamında Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve beraberindeki heyeti ağırlayan Konispol Belediye Başkanı Shuaip Beguri iade-i ziyarette bulundu. Konispol Belediye Başkanı Shuaip ve Arnavutluk'ta önemli hizmetler yapan ALSAR Vakfı Başkanı Mehdi Gurra'yı makamında ağırlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ziyaretten dolayı misafirlerine teşekkür ederek Ankara ve Pursaklar hakkında bilgi verdi. Ekim ayında Balkanlar'a çalışma ziyaretinde bulunduklarını hatırlatan Başkan Çetin, "Arnavutluk ziyaretimizde Konispol Belediyesi ile kardeş şehir ön protokolü imzalamıştık. Bugün de değerli mevkidaşımızı ve ALSAR Vakfı Başkanını Pursaklar'da ağırladık. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler Pursaklar ve Türkiye olarak her zaman gönül coğrafyamızın yanındayız" diye konuştu.

        Pursaklar Belediyesi'nin kardeş şehir protokolü imzalamasının önemli olduğunu ifade eden Arnavutluk Konispol Belediye Başkanı Shuaip Beguri, "Sayın Başkanımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hem iade-i ziyarette bulunmak hem de Türkiye'deki yerel yönetimleri yerinde görüp tecrübeli başkanımız ile istişare etmek istedik. Çok güzel hizmetler yapıyorlar. Başarılar diliyorum. Türkiye'nin desteğini hissetmek bizler için çok önemli" değerlendirmesinde bulundu.

        Ziyaretin sonunda kendisine takdim edilen hediyeleri kabul eden Bakan Çetin, misafirlerine Pursaklar'ı simgeleyen hediyeler vererek uğurladı.

        (BEN-HA-Y)

        21.11.2016 12:11:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler