Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'te sabah namazı buluşmasında madende göçük altında kalan işçiler için dua edildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt Halit Bin Velid Camii'nde düzenlenen sabah namazı buluşmalarına katılan vatandaşlar, Şirvan maden ocağında göçük altında kalan işçiler için dua etti.

        Gençlik Merkezi'nce organize edilen programa, Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas ve çok sayıda vatandaş katıldı. Düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim ve Yasin Şerif okunmasıyla başladı. Cami görevlisi Musa Doğrusever tarafından Türkçe, Arapça ve Kürtçe okunan ilahinin ardından Şirvan maden ocağında göçük altında kalan işçiler için dua edildi

        Sabah namazı buluşmalarını organize eden Siirt Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca başlatılan 'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor' programı kapsamında Siirt'te de buna yönelik her hafta sabah namazı buluşmaları gerçekleştirildiğini söyledi. Şirvan'daki maden faciasında kaybeden işçilere Allah'tan rahmet kederli yakınlarına sabır dileyen Tekin, "Halen göçük altında kalan işçi kardeşlerimizin canlı olarak çıkarılması için umutlarımızı koruyoruz. Dualarımız onlarla birlikte" dedi.

        (MND-AKK-Y)

        21.11.2016 12:20:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler