Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avantaj Card, artık Van Kahve Diyarı'nda da avantajlı

        (Fotoğraflı)

        Murat Dalgın

        VAN (İHA) - Van Kahve Diyarı, Avantaj Card'lılara özel indirim sağladı. Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı Kültür Sarayı yanında bulunan ve Van'ın nezih mekanlarından olan Van Kahve Diyarı, Avantaj Card üye iş yeri programına katıldı. Program kapsamında 50 bini aşkın üye hesabı Avantaj Cart ile ödeyecek, indirim ve puan da kazanacak. Kartları yanlarında olmazsa bile cep telefonu ve şifrelerini girip ödemeyi tamamlayacaklar.

        Kahve Diyarı Van işletme sahibi Taner Berk, Avantaj Card yetkilileri ile görüştüklerini, program ve uygulamaları detaylı incelediklerini, titizlikle düşünülmüş ve kolay kullanılabilir bir uygulama olduğunu ifade ederek, Avantaj Card üyelerine hizmet vermekten mutlu olacaklarını belirtti.

        Avantaj Card Kurumsal Sözleşme Müdürü Yasin Tatar ise; Avantaj Card uygulamasında Van'ın pilot bölge olarak seçildiğini belirterek, "Van ilinde şu anda 100'ü aşkın nezih ve kurumsal firma sisteme dahil edildi. Avantaj Card kullanan üye sayımız ise 50 bini geçti. Bu üyelere gerçekten avantajlı olduklarını hissettirmek amacındayız. Üyelerimizin Avantaj Card kullandıklarında 250 ile 1000 TL arasında puan kazanabilecekler. Avantaj Card sahibi olmayan kişilerin Google Play ve Apple Store'da Avantaj Card uygulamasını kolaylıkla indirebiliyor ve 20 saniyede üye olup avantajlar dünyasına giriş yapabiliyorlar" şeklinde konuştu.

        (MD-MSA-Y)

        21.11.2016 13:28:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler