Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Genel Meclisi'nde Yelatan Köyü'nün Su Sorunu Tartışıldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Mücahit Bilgi

        Kamera : Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Niğde'nin Çamardı İlçesi'ne bağlı Yelatan Köyü'nde su sıkıntısı çeken köylüler Niğde İl Genel meclisine gelerek su sorunlarının çözülmesini istedi.

        İl Özel İdaresi İl Genel Meclis binası toplantı salonunda yapılan görüşmede sorunu dile getiren köy muhtarı İrfan Aslan ve köylüler sorunun biran önce çözüme kavuşmasını dile getirdiler.

        Komisyonda yer almayan CHP İl Genel Meclis üyesi Rasim Yılmaz, köydeki su sıkıntısının ihaleye çıktıktan sonra neden iptal ettiğini sordu. Meclise gelen köylülerin soruyu alkışlaması üzerine Ak Parti Grup Başkan vekili Sabri Bozdağ'ın tepkisine neden oldu.

        Başkan vekili Sabri Bozdağ, vatandaşlara 'neyi alkışlıyorsunuz. Alkışlanacak bir şey yok?' diyerek tepki gösterdi.

        Başkan Bozdağ, CHP İl Genel Meclis üyesi Rasim Yılmaz'a dönerek ise şu sözleri söyledi; " Sen Yelatan köyünden değilsin, komisyon üyesi değilsin ortalıklara böyle şeyleri sokmayalım. Bu siyaset işi ise siyasetçiler halletsin, biz buraya vatandaşları bu sorunu çözmek için çağırdık. Allah'ın izni ile bu sorunu da çözeceğiz. Bu yaşadıklarımıza gerek yok, senin burada konuşmana gerek yok. İl Genel Meclis üyesi olman burada konuşabilirim anlamına gelmez. Komisyonda yoksun, Yelatan köyünden değilsin, ne gerek var böyle şeylerin arkasında oluyorsun, ayıp ediyorsun." dedi.

        CHP İl Genel Meclis üyesi Rasim Yılmaz ise, " Neye ayıp ediyorum. Eğer bende bunu görmezden gelecek isem yazıklar olsun bana" diyerek tepkisini dile getirdi.

        Komisyon daha sonra vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, sıkıntılarının çözüleceğini söyledi.

        (MB-YE-AÖ-Y)

        21.11.2016 13:45:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler