Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sel gündemi değerlendirdi

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - CHP Edremit İlçe Başkanı Av. Yusuf Sel parti üyeleri ve basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

        Son günlerde yaşanan olayları düzenlediği basın toplantısında değerlendiren Yusuf Sel "Siirt Şirvan' da yaşamını yitiren maden işçilerimize tanrıdan rahmet, yakınlarına ve ulusumuza baş sağlığı dilerim. Taşeron düzeni işyerlerinde ne yazıktır ki acı ve ölümü getirmekte, acılar ve ölümler yaşandıktan sonra ancak önlem almak akla gelmektedir. Soma' dan ders çıkarılmamış olmalı ki yine benzer bir olayda canlar kaybedilmiştir. Bu maden kazasından öte maden cinayetlerine dönmüş durumdadır. Dileriz yeni acılar yaşamayız."dedi. Partisinin ve ilçe teşkilatının başkanlık sistemi ve çeşitli yasa tasarıları üzerindeki görüşlerini de ifade eden Sel'in basın toplantısına Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da katıldı.

        (EME)

        21.11.2016 14:21:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler