Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi 'Şeker Portakalı' eğlendiriyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi 'Şeker Portakalı Etkinlik Aracı' Finike ve Aksu'lu çocukların konuğu oldu.

        Büyükşehir Belediyesi 'Şeker Portakalı Çocuk Etkinlik Aracı' ilçe ilçe dolaşarak çocukları eğlendirmeye devam ediyor. Finike Emin Akın İlköğretim Okulu ve Aksu Mehmet Nazif Gülnal İlkokulu öğrencileri, Şeker Portakalı'nın birbirinden keyifli şovları ile unutulmaz bir gün geçirdi. Jonglör, sihirbaz ve palyaço gösterileriyle çocuklar doyasıya eğlendi. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan şovlara sadece öğrenciler değil öğretmenler de katıldı. Palyaçolar ve oyun ablalarıyla dans eden çocuklar, yüz boyama etkinliğinin ardından hediye edilen balonlarla mutlu bir gün geçirdi.

        Semanur'un en mutlu günü

        Aksu'da gerçekleştirilen Şeker Portakalı etkinlikleri, özel bir misafiri de ağırladı. 7 yaşındaki engelli öğrenci Semanur Kaya, ilk kez izlediği gösterilerle unutamayacağı bir gün geçirdi. Mutluluğu gözlerinden okunan birinci sınıf öğrencisi Semanur, palyaçolarla fotoğraf çektirirken, keyifli anlar yaşadı. Semanur'a okulunda eşlik eden ailesi ise böyle bir etkinliği kızlarına hediye eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

        Şeker Portakalı Etkinlikleri, ilçelerde Antalyalı çocuklarla buluşmaya devam edecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        21.11.2016 14:23:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler