Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yakutiye Belediyesi'nden "Kayıtsız Kalmayın" projesi

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Yakutiye Belediyesi tarafından hazırlanan "Kayıtsız Kalmayın" projesi, Avrupa Birliği ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından finanse ediliyor.

        Projede Erzurum Oto Tamir ve İmalatçıları, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Erzurum Marangoz Mobilya Duvarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ortak olarak; İŞKUR Erzurum İl Müdürlüğü ve TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü ise iştirakçi olarak yer aldı.

        Projenin genel amacı Bölge'de kayıt dışı istihdamın azalmasına katkı sağlanması. Bu bağlamda Bölge'de eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri düzenlenecektir. Proje kapsamında 3 adet çalıştay, 5 adet bilgilendirme semineri düzenlenerek toplam 1400 kişiye ulaşılması hedeflenmekte. Bu faaliyetlere ek olarak sanayi bölgesinde network analizi yöntemiyle 80 firma seçilerek, bu firmalara birebir ziyaretler düzenlenip kapasitelerini artırmaları sağlanacak.

        (ÖB-ÖB-Y)

        21.11.2016 15:08:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler