Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehirli miniklerden çocuk hakları vurgusu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

        Çocukların kültürel ve sanatsal faaliyetlerle gelişimlerini amaçlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi çocukların öğrenirken eğlenmelerini de sağlıyor. Bu kapsamda Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan da katıldı. Öğrenciler, Merkez Sorumlusu Müge Erin ve Öğretmen Buse Erel ile hazırladıkları pankartlarla Dünya Çocuk Hakları Gününün önemine vurgu yaptı. Merkez Sorumlusu Müge Erin, "Çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de öğreniyor. Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle onların önemli günlerde duyarlı olmalarını sağlıyoruz. Çocuklarımız gelişim süreçlerinde hayata en iyi şekilde hazırlanıyor" diye konuştu.

        (SC-Y)

        21.11.2016 15:21:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler