Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyazı Belediyesi'nden cadde, sokak ve yollarda yoğun çalışma

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, cadde, sokak ve yollarda yoğun çalışmalarına devam ediyor.

        Hava şartlarının elverişli gitmesin fırsat bilen Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hızla devam ediyor. İlçe genelinde kilitli parke döşenmiş sokaklarda bakım çalışmaları devam eden ekipler, zamanla yıpranmış kırılmış ve özelliğini kaybetmiş bakımsız, bozuk ve kırık kilitli parkeleri yenileri ile değiştiriyor. Çalışmalarını aksatmadan sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tespit çalışmalarını da sürdürerek diğer kilitli parke örülü sokakları tespit ederek plan ve programa almasının ardından tamirat ve bakım çalışmalarını itina ile yapıyor.

        Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan devam eden teknik çalışmalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu kış yaşanabilecek olası her türlü doğal afetleri en az kayıp ve zararla atlatabilmek tüm için alt yapımızı elden geçiriyoruz. Yapılan çalışmalar neticesinde Akyazı'nın alt yapısını her geçen gün daha sağlam ve bir önceki günden daha güçlü hale getirerek bakım yapmaya, ilave kanallar açmaya heyelan ve sel riski taşıyan yerlerin tespiti ve önlem alınmasına çalışıyoruz. Öncelikle aşırı yağışlarda sel ve taşkınların olmaması için ilçe genelinde sürekli kanal temizleme işlemleri yapıyoruz. Okul yollarımız ve çevrelerindeki, kaldırım, kilitli parke, asfalt yama asfalt serimi gibi ihtiyaçları öncelikle hallederek önce çocuklarımızın ve sonrada ilçemiz halkının ayağını yağmur suyu ıslatmasın diye alt yapı sorunlarını çözüyoruz. Alt yapısı biten bölgelerde ise üst yapı çalışmalarına başlayarak bölgenin tüm ihtiyaçlarını giderme konusunda elimizden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarımızda hava şartları bizler için büyük bir etken ama biz ilçemizin güzelleşmesi için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        (RŞ-AY)

        21.11.2016 15:56:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler