Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli gence tekerlekli sandalye verildi

        (Fotoğraflı)

        Sayım Özmen

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason ilçesinde yürüme engeli olan 18 yaşındaki Ercan Çiftçi'ye Ak Parti ilçe teşkilatı tarafından tekerlekli akülü sandalye hediye edildi.

        Orta Mahalle'deki evinde engeli genci ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Muhsine Bozkurt, Bursa Yıldırım Belediyesi ve Bursa Yıldırım Ak Parti İlçe Başkanlığı katkıları ile gönderilen tekerlekli sandalyeyi 9 yaşından beri bedensel engeli olan 18 yaşındaki Ercan Çiftçi'ye teslim etti.

        Daha önceki ziyaretlerinde Ercan'a akülü sandalye sözü verdiklerini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, "Akülü sandalyenin gönderilmesinde büyük katkı sunan Bursa Yıldırım İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edaballı ve Bursa Yıldırım ilçe Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı'ya çok teşekkür ederim" dedi.

        (SÖ-AKK-Y)

        21.11.2016 16:01:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler