Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İTSO üyelerine dil kursu

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Özel Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursu arasında geçen yıl imzalanan indirim protokolü yenilendi.

        İTSO ile İnegöl Özel Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursu arasında geçen yıl imzalanan protokol ile oda üyelerine ve çalışanları ile çocuklarına kurs ücretlerinde yüzde 30 indirim sağlanmıştı. Oda ve kurs yönetimi arasında yapılan görüşme sonucu indirim protokolünün bir yıl daha uzatılmasına karar verildi. İndirim protokolünü İTSO Başkanı Metin Anıl ile İnegöl Özel Beyaz Tahta yabancı Dil Kursu müdürü Nihal Ferik imzaladı.

        Metin Anıl, oda olarak üyelerine yönelik seminerler, toplantılar ve kurslar düzenlediklerini, yurtiçi ve yurtdışı fuar organizasyonları yaptıklarını kaydetti. Çalışmalarının bunlarla sınırlı olmadığını eğitim ve sağlık alanında üyelere katkı sağlamak maksadıyla çeşitli kurumlarla indirim protokolleri imzaladıklarını belirten Metin Anıl, "Yabancı dil kursu da bunlardan sadece bir tanesi. Üyelerimizin personeli, eşleri ve çocuklarının dil öğrenimine destek sağlamak için geçen yıl protokol imzaladık. Protokolü bir yıl daha uzatarak üyelerimize aynı imkanı yine sunmak istedik. Odamızın sağladığı bu tür imkanlardan üyelerimizin yararlanacağını umuyoruz. Protokol, her iki kurum için de hayırlı olsun" dedi.

        (MŞ)

        21.11.2016 16:11:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler