Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl Üniversitesi'nde yabancı dil kursu

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü (BÜSEM) tarafından YDS kursu açılacağı belirtildi. 26 Kasım 2016 ile 19 Mart 2017 tarihleri arasında verilecek olan kurs için son başvuru tarihinin 24 Kasım olarak belirlendiği bildirildi.

        BÜSEM, 2 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan Yabancı Dil Sınavı (YDS), ilkbahar dönemi sınavına hazırlık amacıyla YDS kursu açacağı belirtildi. Başvuruları başlayan kurs için son başvuru tarihinin ise 24 Kasım mesai bitimi olarak belirlendi. Toplam süresi 100 saat olan kurs, Cumartesi ve Pazar günleri 13.00 - 16.00 saatleri arasında verilecek. 26 Kasım 2016 tarihinde başlayıp 19 Mart 2017 tarihine kadar sürecek olan kursa katılım için gerekli belgeler de nüfus cüzdan fotokopisi ve başvuru formu olarak açıklandı.

        Kurs müracaatları Ziraat Fakültesi giriş katında bulunan BÜSEM'e yapılacak.

        (YA-AKK-Y)

        21.11.2016 16:17:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler