Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erciş Belediyesinin ekmek fırını inşaatı tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Nihat Çavuşoğlu

        VAN (İHA) - Van'ın Erciş Belediyesi tarafından halk ekmeği uygulaması kapsamında inşasına başlanan fırının yapımı tamamlandı.

        Kışla Mahallesi'nde belediyeye ait garaj alanında yapımına başlanan halk fırını, 350 metrekare alan üzerinde son teknolojiyle donatıldı. Fermantasyon, yakıt deposu, hamurhane gibi bölümlerin yer aldığı modern ekmek fırınında sağlıklı ve sağlığa uygun şartlarda ekmek üretimi yapılacak. Belediyenin ürettiği ekmek miktarını iki katına çıkaracak uygulama ile Erciş Belediyesi halka ucuz ekmek götürmeyi hedefliyor.

        Öte yandan, fırının üst katında bulunan terasın ise aynı alanda faaliyet yürüten Belediye Makine İkmal Müdürlüğü çalışanları için kafe ve dinlenme alanı olarak tahsis edileceği belirtildi.

        (NÇ-MSA-Y)

        21.11.2016 16:50:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler