Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Tekkeköy İlçe Danışma toplantısı

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi toplantısı, Tekkeköy Belediyesi Sevgi Tekkesi Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.

        AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı 2016 yılı Kasım ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı; Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Maral, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi. Program Tekkeköy Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım filmiyle başladı.

        Tekkeköy kısa sürede çok mesafe kat etti

        Danışma meclisi toplantısında kısa bir konuşma yapan AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör konuşmasına Tekkeköy'deki son gelişmeleri değerlendirerek başladı. Tekkeköy'ün AK Parti iktidarıyla her geçen gün daha da büyüdüğünün ve geliştiğinin altını çizen Güngör, "30 Mart yerel seçimleri ile ilçemizi AK Parti iktidarıyla ve hizmetleriyle buluşturduk. Tekkeköy iki buçuk yıl içinde gözle görülür bir gelişme göstererek bölgenin en hızlı büyüyen ilçeleri arasındaki yerini aldı. Özellikle son yıllarda önemli devlet yatırımları da ilçede vücut buldu. AK Parti teşkilatlarında yer alan ve her daim çalışmalarda emeği olan teşkilatımıza, mahalle başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha birçok çalışmayı birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

        Togar: "Tekkeköy'de 60 yıldır değişmeyenleri değiştirdik"

        Tekkeköy'de iki buçuk yıl içerisinde gerçekleştirilen hizmet atağı ile ilçede yıkılmayan tabuların yıkıldığını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy iki buçuk yıl içerisinde gözle görülür bir değişim ve gelişim yaşadı. İlçede değişmez denilen birçok noktada yapılan çalışmalar neticesinde farkı hissettirdik. Bu değişim ve gelişim özellikle fiziki yapı yönünden fark ediliyor. Tekkeköy'e dışarıdan gelen ve Tekkeköy'ün eski halini bilenler buradaki gelişimi ve değişimi daha da iyi görüyor. Bu konuda başka illerde yaşayan Tekkeköylü vatandaşlarımız memleketlerine geldiklerinde ilçenin ne kadar güzelleştiğini ve modernleştiğini görüp çevresindekilerle paylaşıyorlar. İlçemizin 60 yıldır bir caddesi vardı. Şimdi yeni caddeler, bulvarlar, yollar açtık. 60 yıllık caddeyi ve meydanı Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği içinde sil baştan düzenleyerek prestijli bir görünüm kazandırdık. İlçemizin değerine değer kattık. İşyerlerinin, dükkanların ve arsaların fiyatı kat kat arttı. Parklardan yollara, projelerimizden çalışmalarımıza kadar tüm hizmetlerimizi insan odaklı gerçekleştirerek halkımıza hizmettin en iyisini sunduk. Çalışmalarımızda ve hizmetlerimizde en büyük pay teşkilatımızda yer alan herkesindir. Gece gündüz demeden çalışan teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. Bu güne kadar nasıl çalıştık ise bu günden sonra da daha azimli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        Toplantının ardından Başkan Togar ve teşkilat üyeleri Tekkeköy Belediyesi tarafından yapılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Şehitler Panoramasını gezdi.

        (SAM-SLH-Y)

        21.11.2016 17:00:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler