Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Öztürk Yeni Sanayi esnafını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçedeki Yeni Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

        Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, belediye başkalığına seçildiği 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar geçen süre zarfında Yeni Sanayi Sitesinde yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yaşanan sorunları dinlemek için sanayi esnafıyla bir araya geldi.

        Ziyarette Yeni Sanayi Sitesindeki, Belediye hizmetleri hakkında esnafların düşüncelerini ve isteklerini dinleyen Başkan Esat Öztürk, "Rabbim esnafımızın kazançlarını bereketli ve bol eylesin, çalışmalarında kolaylıklar versin. Kış mevsiminin yaklaştığı bugünlerde buradaki esnaflarımızdan bir istirhamımız olacak. Sanayi'deki bazı esnafımızın kışın ısınmak için yanık yağ ve lastik kullanıyorlar. Bunlar sağlık açısında son derece tehlikeli olan, içerisinde kanserojen madde bulunan yakıtlar. Bu ilçede biz yaşıyoruz. Bu ilçenin havasını sadece onlar değil, hepimiz teneffüs ediyoruz. Eğer durumları yoksa ben kömür paralarını vermeye hazırım. 250-300 kg kömürü ben burada yaşayan insanlarımızın sağlığı için vermeye hazırım. Bu konuda esnafımızın yanık yağ ve lastik yakımı konusunda dikkatlerini çekmek istiyoruz. Sağlığımız her şeyden önemli." dedi.

        Yıllarca görev yaptığı ve belediyeciliği öğrendiği Kocasinan Belediyesinin siteleşme konusunda uzmanlaşan, esnafın yanında yer alan, esnaf babası bir belediye olduğunu belirten Başkan Öztürk, "Esnafımızın her zaman yanında olmalıyız. Belediyenin sadece kaldırım yapmak, yol yapmak gibi bir görevi yok. Buranın ekonomisi, ticareti, sanayisi, turizmi kesinlikle bizi ilgilendiriyor. İnşallah hep beraber, el birliği ile Yahyalımız da ticareti, sanayiyi, turizmi geliştireceğiz.Biz size destek vereceğiz, sizde bize destek vereceksiniz." şeklinde konuştu.

        Başkan Öztürk açıklamasında belediyenin hizmet etme yeri olduğunu, tek gayelerinin hizmet etmek olduğunu, ikinci bir gayelerinin olmadığını sözlerine ekledi.

        Başkan Öztürk'ün ziyaretinden duyulan memnuniyeti dile getiren esnaflarda, Sitede yapılan çalışmalarından dolayı başkana teşekkür etti.

        (SK)

        21.11.2016 17:10:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler