Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serik MYO'da Optisyenlik bölümü laboratuvarı açıldı

        (Fotoğraflı)

        Sedat Temel

        ANTALYA (İHA) - Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) oluşturulan Optisyenlik Bölümü Laboratuvarı törenle açıldı.

        AÜ Serik Gülsün- Süleyman Süral MYO'ya Serik Belediyesi'nin katkılarıyla kurulan Optisyenlik Bölümü Laboratuvarı'nın açılışı dolayısıyla tören yapıldı. Törene, AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayati Aktaş, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Gülsün- Süleyman Süral MYO Müdürü Savaş Şahin ve davetliler katıldı.

        AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Akdeniz Üniversitesi bugün 65 bin öğrencisi, 19 fakültesi, 11 MYO ile büyük bir üniversitedir. 19 fakültemiz var inşallah 20'nciyi de Serik'te açmak istiyoruz. Fakültenin açılması için üzerimize düşen görevi yaptık. Şu anda Bakanlar Kurulu kararını bekliyor. İnşallah oradan karar çıktıktan sonra en kısa sürede yani gelecek yıla öğrenci almak istiyoruz" dedi.

        Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ise, "Eğitim bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Serik'te hedefimiz iki üniversitede 10 bin öğrenci okutmak. Serik'in gelişmesini istiyoruz. Marka olmasını istiyoruz. Şu anda da iyi bir marka yakaladık. Okullarımız için bize düşen neyse yapmak istiyoruz. Amacımız Serik'e hizmet etmek değişimini sağlamak, İşletme Fakültemizi de en kısa sürede açacağız" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından protokol laboratuvarın açılışını yaparak incelemelerde bulundu.

        (ST-SÇ-Y)

        21.11.2016 17:18:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler