Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Urla'da engelleri yıkacak yeni kadro

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla Kent Konseyi Engelli Meclisinde 2016 -2019 dönemi Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu.

        Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulu seçimi Urla eski Tamirhane Binası'nda yapıldı. Yeni seçilen Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulunu tebrik eden Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, "Urla Kent Konseyi Engelli Meclisinin yeni dönem çalışmalarında mahalli idareler, kamu yönetimi ve özel sektörün engelli vatandaşlar için gerekli çalışmaları yapıp yapmadığını takip ederek, bu takipler sonucu raporlar çıkarması gerektiğini düşünüyorum. Çıkarılan raporların yetkili mercilere gönderilip, basın ile de paylaşarak yaptıkları çalışmaları Urla halkına duyurmalılar. Sonuçta engelli vatandaşların özgürce yaşayabildiği her ilçede tüm halk özgür ve mutlu olur" dedi.

        Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi Yürütme Kurulu asil üyeliğine Yasemen Girgin, Göksel Kayseri, Nevin Özmen Ertaçoğlu, Şenay Duman, Halide Kaşdemir, Kartal Ekmekçioğlu ve Özcan Benice seçildi.

        (CC-Y)

        21.11.2016 20:37:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler