Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Veliler okula gelemeyince öğretmenler evlere gidiyor

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Yenipazar İlçesi'ne bağlı Merkez Köylerden Karacaören Köyü'nde hizmet veren öğretmenler, okula gelemeyen öğrenci velileri için ziyaret programları düzenlemeye başladı. Öğretmenler çevre köylerde velilerle hem akşam oturması hem de toplantı düzenleyerek öğrencilerin daha iyi yetişmesi için program düzenliyor.

        Karacaören Köyü Mahallesi olarak merkez köy durumunda olduklarını ve çevredeki köylerden köylerine taşıma yöntemi ile gelen öğrencilerin daha iyi yetişmesi için çeşiti programlar düzenlediklerini belirten Köy Muhtarı Mustafa Kıroğlan, "Bir köy okulu olmamıza karşın okulumuz ciddi başarılara imza atıyor. Başarının devamı için ihtiytar heyeti ile okul idaresi ve öğretmenler sürekli iş birliği içindeyiz. Eğitimdeki başarının devamı için velilerin de bu işin içinde olması gerekiyor. İşleri dolayısıyla çevre köylerden gelen öğrencilerin velileri okula gelemeyince öğretmenler velilerin ayağına gitmeye başladı. Bu nedenle her köyde öğrenci velilerine yönelik ev toplantıları başlattık. Akşam oturmaları şeklinde geçen toplantılarda hem veli-öğretmen kaynaşması sağlanıyor hem de öğrencilerin varsa sorunları görüşülüyor. Toplantılar gerçekleşemeye başladıktan sonra öğrencilerin başarısı daha da arttı" diyerek öğretmenlere teşekkür etti.

        (İK)

        22.11.2016 09:03:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler