Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceylanpınar Belediyespor yoluna namağlup devam ediyor

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Ceylanpınar Belediyespor Süper Amatör Ligi'nin 7'nci haftasında Güvenspor ile karşı karşıya geldi. Maçta 3 gol atarak 3 puanı alan Ceylanpınar ekibi yenilgisiz yoluna devam etti.

        Ligin 7'nci haftasında ligin güçlü ekiplerinden Güvenspor ile karşı karşıya gelen Ceylanpınar Belediyespor, karşılaşmada galip gelmeyi başardı. Maça hızlı başlayan ve daha istekli olan taraf Ceylanpınar Belediyespor oldu. Ceylanpınar temsilcisinin aralıklarla devam eden atakları Güvenspor'un kalecisine zor anlar yaşattı. İkinci yarıda ise daha istekli Bir Ceylanpınar Belediyespor sahaya çıktı. Dakikalar 58'i gösterirken Ceylanpınar adına Emre İlter sahaya çıkarak ilk golü attı. Bulduğu golden ataklarını sıklaştıran Ceylanpınar Belediyespor, 77 dakikada Müjdat Bozuk ile ikinci golü buldu. Güvenspor yediği gollerden sonra motivasyonunu yitirince, ikinci golü atan Müjdat Bozuk 90'ıncı dakika da kendisinin ikinci, takımın üçüncü gölünü attı. Ceylanpınar Belediyespor'un attığı 3 gole Güvenspor ise tek golle yanıt verdi. Maç ev sahibi takımın 3-1'lik galibiyeti ile sona erdi.

        Ceylanpınar Belediyespor, Güvenspor karşılaşmasından aldığı 3 puanla puanını 12'ye çıkararak, namağlup unvanını sürdürdü.

        (UK-SD-Y)

        22.11.2016 09:07:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler