Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Patnos'ta "Temiz Okul Sağlıklı Okul" projesi

        (Fotoğraflı)

        Faruk Yavuz

        AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos ilçesinde yürütülen "Temiz Okul Sağlıklı Okul" projesi kapsamında Çavuş İlk ve Ortaokulu beyaz bayrakla ödüllendirildi.

        Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derecede ve türdeki okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi amacı ile Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan beyaz bayrak işbirliği protokolü kapsamında Çavuş İlk ve Ortaokulu beyaz bayrak ile ödüllendirildi. Okul Müdürü Mehmet Faruk Toktaniş, "Çocuklarımızın eğitimini gerçekleştirirken tek yönlü bir eğitimden ziyade çok yönlü eğitimi hedefliyoruz. Emanet olarak aldığımız yavrularımıza, evdeki gibi çok temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim öğretim vermek için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

        (MSA-Y)

        22.11.2016 11:40:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler