Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kale, öğretmenleri unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi ilçede görev yapan da öğretmenleri unutmadı.

        Sabah saatlerinde TED Ege Koleji tarafından ilçede görevli öğretmenler için verilen kahvaltıya katılan Başkan Kale, kahvaltı sonrası tüm öğretmenlere birer adet çiçek takdim ederek öğretmenler gününü kutladı.

        Başkan Kale'nin bu nazik davranışından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden öğretmenler, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri unutmayarak onurlandırdınız. Sizlere çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuşarak teşekkür etti.

        Öğretmenlerle tek tek ilgilenen Başkan Kale; "Birlik ve beraberliğimizin teminatı özüne bağlı bireyleri yetiştiren siz değerli öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Sizler, ülkemizin aydınlık yarınlarının teminatısınız. Bu nedenle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

        (MB-Y)

        22.11.2016 13:56:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler