Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SGK İl Müdürü Ercan'dan diş hekimlerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale SGK İl Müdürü V. Hilmi Ercan, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü ve Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Çanakkale Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezindeki diş hekimlerini ziyaret etti.

        Diş ve protez ödemeleri hakkında bilgilendirme yapan SGK İl Müdür V.Ercan, " Sağlıklı yaşam sağlıklı ağız ve dişlerle başladığına inanıyoruz. SGK olarak diş ödemelerini yapmaktayız. Hem hekimlerimize hem de vatandaşlarımıza her türlü desteğe hazırız" dedi.

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çanakkale Kepez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş hekimleri, ziyaret için teşekkür ederek "Biliyoruz ki SGK'nın bizlere desteği var. Bugün bu anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için bir kez daha teşekkür ediyoruz" diye konuştular

        (UYC)

        22.11.2016 13:57:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler