Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göksu Çayı Köprüsü tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay yapımına başlanan Göksu Çayı Köprüsü tamamlandı.

        Konyaaltı Belediyesi tarafından yapımına başlanan Göksu Çayı Köprüsü tamamlandı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Uncalı Mahallesi ile Molla Yusuf Mahallesini birleştiren Göksu Çayı Köprüsü'nün bir ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanacağını söylemiş ve bağlantı yollarının da asfaltlanmasıyla bu yıl sonuna kadar araç geçişine açılacağını müjdelemişti. Başkan Böcek, Bahtılı ve Çakırlar Mahalleleri'ne alternatif oluşturan yolun önündeki en büyük engeli aştıklarını söyledi. Göksu Çayı Köprüsü'nün yapımını bir ay gibi kısa bir süre içinde tamamladıklarını dile getiren Başkan Böcek, sadece yaya ve motosiklet sürücülerinin kullanabildiği köprünün yerine, kazık çakma temel üzerine 14 metre genişliğinde köprü inşa ettiklerini kaydetti. Köprüye olan yeni bağlantı yolların da açıldığını ifade eden Muhittin Böcek, bu yolları kısa süre içinde sıcak asfalt ile kaplayacaklarını bildirdi.

        2 gözlü menfez tipi köprünün maliyetinin yaklaşık 300 bin lira olduğunu ifade eden Muhittin Böcek, köprünün şimdiden tüm bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        22.11.2016 14:45:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler