Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağalı koleksiyoner Hicri Tuncalı defnedildi

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Aliağa ilçesinde, Dünya'nın çeşitli noktalarından getirdiği eserlerle koleksiyon evi açan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden koleksiyoner ve iş adamı Hicri Tuncalı son yolculuğuna uğurlandı.

        Aliağa ilçesinde sevilen tanınmış koleksiyoner Hicri Tuncalı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. 75 yaşında iki çocuk babası olan Tuncalı için, ilçedeki Merkez Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törende Hicri Tuncalı'nın yakınları ve sevenleri cami avlusunu doldurdu. Koleksiyoner Tuncalı, kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

        Törene, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve birçok sivil toplum örgütü, ailesi, sevenleri ve arkadaşları katıldı.

        Hayatını kaybeden koleksiyoner ve iş adamı Hicri Tuncalı, Dünyanın dört bir yanından topladığı binlerce ürünle tanınmıştı.

        (NE-HG-Y)

        22.11.2016 15:05:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler