Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlere kitap hediye edildi

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Balıkesir Valiliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenler günü münasebetiyle hediye edilmek üzere gönderilen Nurettin Topçu'nun kaleme aldığı "Türkiye'nin Maarif Dâvası" adlı eseri öğretmenlerle buluşturmak üzere Edremit Kadıköy Mehmet Refii Terzioğlu Ortaokulu ve Akçay Yunus Emre İlkokulu'nu ziyaret ettiler.

        Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle bir araya gelerek kitapları öğretmenlere takdim eden Kaymakam Ali Sırmalı; 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Kutsal bir meslek olan öğretmenliğin önemine değinerek "İcra etmekte olduğunuz bu güzel ve mukaddes görevin neticesinde ülkemizi çağdaş ve aydınlık yarınlara taşıyacak olan siz değerli öğretmenlersiniz" dedi.

        Kaymakam Sırmalı, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Edremit ilçesindeki öğretmenlere hediye edilmek üzere gönderilen kitaplar için Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teşekkürlerini sundu.

        (EME)

        22.11.2016 15:06:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler