Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hem meslek sahibi oluyor hem de sosyalleşiyorlar

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ayyıldız Hanım Evi, ilçe sakinleri için önemli sosyal mekanların başında geliyor. Kurslara katılan hanımlar hem meslek sahibi oluyor hem de yeni arkadaşlar ediniyor.

        Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi kursiyerleri, spor salonu üyeleri ve eğitmenler bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi. Birçok alanda kursa ev sahipliği yapan Ayyıldız Hanım Evi aynı zamanda kadınların sosyalleşmesi ve sağlıklı yaşaması için önemli hizmetler sunuyor. Kursiyerleri birbiriyle tanıştıran Ayyıldız Hanım Evi eğitmenleri, yaptıkları çalışmalar hakkında kadınları da bilgilendirdi. Bu tür toplantılarla farkındalık oluşturmak isteyen hanımlar hobi ve meslek edindirme kurslarına devam ederken güzel dostluklar edindiklerini belirterek Pursaklar Belediye Başkanımız Selçuk Çetin'e teşekkür etti. Sağlıktan spora, eğitimden kültüre önemli hizmetlerin sunulduğu hanım evleri beş ayrı yerde binlerce kadına hizmet veriyor.

        (BC-ÖZ-Y)

        22.11.2016 15:49:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler