Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe'de üst ve alt yapı çalışmalar devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesi ilçe genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarına hız verdi.

        Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alt yapı çalışması biten güzergahlarda üst yapı seferberliği başlattı. Ekipler Eşme mahallesinde yapımı tamamlanan menfez ve alt geçitler çevresindeki yolları asfaltladı. Ekiple ayrıca, Eşme girişinde D-100 karayolunun her iki yönünde yapılan menfez ve yaya alt geçidin bulunduğu güzergahlara 350 ton asfalt serdi. Ekipler alt geçitlere ulaşımı sağlayan 100 metre uzunluğunda 8 metre genişliğindeki her iki yöndeki yolu günümüz koşullarına uygun hale getirdi. Eşme Mahallesi'nde alt geçitler, çevresindeki yollar, yaya ve araç trafiğine açıldı.

        Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Aşırı yağışlarda sıkıntı yaşanan bölgelerde devam eden çalışmalarla yağmursuyu ve kanalizasyon probleminin uzun yıllar çözecek projeler tek tek hayat buldu. Alt yapının sorunlu olduğu bölgelerde çalışan kurumlarımızla sürekli iletişim, işbirliği halinde olduk, çalışmaları yakından takip ettik. Çok şükür yapılan iyileştirmelerle sokaklarımız, caddelerimiz sele karşı daha güvenli hale geldi. Rabbim felaketlerden korusun ve bir daha yaşatmasın. Kartepe'ye değer katan çalışmalarımız tempolu ve çözüm odaklı olarak halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için aralıksız sürecek" dedi.

        (İG-RFK-Y)

        22.11.2016 17:02:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler