Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaşlılar Derneği'nde "Kartal Yuvası"na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'da yeni hizmete giren Kartal Yuvası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulanan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, işletmenin sadece Afyonkarahisar halkına değil Afyon'dan geçen vatandaşlara hizmet edeceğini ifade etti.

        Afyonkarahisar Afium Alışveriş Merkezi'nde açılan Kartal Yuvası, Orkun Oral işletmeciliğinde hizmete girdi. Kartal Yuvası'nı ziyaret eden Başkan Beşer, Orkun Oral'la bir süre sohbet etti. Başkan Beşer, Kartal Yuvası'nın Afyonkarahisar'da ilk olmasını güzel bir değer olarak nitelendirdi. Bir alışveriş merkezinde açılan Kartal Yuvası'nın sadece Afyonkarahisar'a hizmet etmeyeceğini söyleyen Başkan Beşer, Afyonkarahisar'dan geçenlerin de Kartal Yuvası'nın hizmetlerinden faydalanacağına dikkat çekti.

        Başkan Beşer ziyarette Kartal Yuvası'na gelen taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

        (GC-

        22.11.2016 17:50:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler