Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Aydın'dan 'Öğretmeler Günü' ziyaretleri

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Öğretmenler Günü" nedeniyle ilçedeki bazı okullara sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek öğretmenlere hediyeler verdi.

        Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Öğretmenler Günü" nedeniyle ilçedeki bazı okullara sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde öğretmenleri tebrik eden Aydın, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Öğretmenler de Başkan Aydın'a, gerçekleştirdiği bu sürpriz ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

        Aydın, sabah erken saatlerde ilk olarak Göktürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Okul bahçesinde beden eğitimi dersinde olan öğrencilerin sevgi gösterileri arasında okula giren Başkan Aydın öncelikle burada görev yapan öğretmenlerin "Öğretmenler Günü"nü kutladı ve kendilerine çiçek verdi. Sürpriz ziyaret öğretmenleri oldukça sevindirirken, Başkan Aydın öğretmenlere, günün anısına hediyeler de takdim etti.

        Aydın'ın gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretlerde ikinci adres ise Nejat Sabuncu İlkokulu oldu. Burada da öğretmenleri tebrik eden, çiçek ve hediyeler takdim eden Başkan Aydın'a öğretmenler teşekkür ettiler.

        Aydın, her iki okul ziyareti sırasında bazı öğretmenleri sınıflarında ziyaret etti. Sınıflarda hem öğretmenlerle hem de öğrencilerle kısa süreli sohbetler eden Başkan Aydın, onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

        (ÖY-SO-Y)

        22.11.2016 19:11:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler