Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Durak'tan Özcan Beşkardeş'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Özcan Beşkardeş

        BİTLİS (İHA) – Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak ve yönetim kurulu üyeleri, Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne atanan Özcan Beşkardeş'i makamında ziyaret etti.

        Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Özcan Beşkardeş'e 'hayırlı olsun' ziyaretine Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak'ın yanı sıra Tatvan Öğretmenevi Müdürü Fırat Kıranşal, Adilcevaz Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, Ahlat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rafet Akgün, Eğitim Bir-Sen Bitlis Şubesi yönetim kurulundan Ergin Kanal ve Eğitim Bir-Sen Adilcevaz Temsilcisi Hakan Baloğlu katıldı.

        Eğitim Bir-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, "Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne atanan Özcan Beşkardeş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kurumu gayet, temiz ve düzenli bulduk. Özcan Bey'e yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz" dedi.

        Yurt Müdürü Özcan Beşkardeş ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Cabir Durak ile birlikte il ve ilçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Sendika temsilcilerine yurt ile ilgili bilgiler veren Özcan Beşkardeş, daha sonra Memur-Sen bünyesinde bulunan Eğitim Bir-Sen'e üye oldu.

        (MSA-Y)

        23.11.2016 09:02:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler