Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SGK İl Müdürü Ercan, Gökçeada'da

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale SGK İl Müdür V.Hilmi Ercan, Gökçeada Kaymakamı Muhittin Gürel ve Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'i makamında ziyaret etti.

        Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan SGK İl Müdürü Ercan,"Halkı bilinçlendirmek amacıyla mobil aracımızla geldik. Biz çalışmalarımıza yapılandırma hususunda tek bir kişi kalmayıncaya kadar devam edeceğiz. Bugün burada ulaşamayan vatandaşlarımız bizi her daim arayabilir, İl Müdürlüğümüze gelerek işlemlerini en kısa süre de halledebilirler. Bu çalışmalar devam edecek. Gerekirse Gökçeada ilçemize bilgilendirmeler yapmak amacıyla tekrar geliriz" dedi.

        Kaymakam Muhittin Gürel ile Belediye Başkanı Ünal Çetin'de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek SGK İl Müdürü Ercan'a teşekkürlerini ilettiler.

        (UYC)

        23.11.2016 10:29:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler