Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silifke Belediyesi mahallelerde girmedik sokak bırakmıyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, belediye ekiplerinin mahallelerdeki çalışmalarını yerinde inceledi.

        Mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine Seyranlık Mahallesi'ni gezerek devam eden Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, girmedik sokak ve sıkmadık el bırakmıyor.

        Vatandaşın taleplerini ve sıkıntılarını, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte yerinde dinmeye devam eden Turgut, Seyranlık Mahalle Muhtarı Veysel Yalçın ve mahalle sakinleriyle birlikte, daha önce hiç hizmet almamış sokakları ve yolları inceledi.

        Silifke Belediyesi'nin mahallesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bu hizmetlerin devamını isteyen mahalle muhtarı Veysel Yalçın, Başkan Turgut ve ekibine teşekkür etti. Yol çalışmaları, çevre düzenleme, parklar ve çeşme düzenlemesi hizmetleriyle mahallenin büyük sorunlarını bir bir çözdüğünü ifade eden Muhtar Yalçın, "Düzenli olarak yapılan mahalle ziyaretleri ve hizmetlerden çok memnunuz. Bugüne kadar hizmet alamamış birçok sokağımız ve çok kötü durumda olan dar geçitli yollarımız vardı. Sizlerin sayesinde bu yollarımızı genişlettik ve bu yollarımıza parke taşı yapılıyor. Mahalle sakinlerimizde bu çalışmalardan çok memnun kaldı. Talepte bulunduğumuz eksiklikleri de bir bir yerine getirmenizden ayrıca memnun kaldık. Mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Mahallelerdeki eksikliklerin belirlenmesinde muhtarlarla yapılan iş birliğine ve mahalle sakinlerinin taleplerine çok önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Birçok mahallemizi gezdik, gezmeye de devam edeceğiz. Sorunlar varsa bunları anında ve yerinde tespit edip çözüm bulma şansımız oluyor. Ben ve ekip arkadaşlarım bu meseleye hassasiyetle eğiliyoruz. Sokakları gezerken vatandaşlarımızın bizden ne beklediğini, nasıl değişiklikler istediğini daha net görüyoruz. Onlarla sohbet etme şansı yakalıyoruz. Bazı sorunların çözümüne yönelik belediye olarak bizim tek başımıza yapamayacağımız işler var. Bunlar için kurumlar arası iş birliği gerekiyor. Bu işbirliğimiz sayesinde ilgili kurumlarında hizmetlerine katkı sağlayarak vatandaşlarımızın taleplerini en yetkili merciden ilgili kurumlara iletmiş oluyoruz. Silifkemizde göreve geldiğimiz andan itibaren uzun bir yol aldık. Girmedik mahalle girmedik sokak ve cadde bırakmıyoruz. Çalışmalarımız halen devam ediyor. Tabii ki bu daha yolun başlangıcı. Vatandaşlarımızı hizmet görememekten sıkılmış. Getirdiğimiz bu hizmetler onları mutlu ettiği gibi bizleri de daha çok hizmet yapmamız konusunda heyecanlandırıyor. Silifkemiz ve mahallelerimiz özlediği hizmetlere bizim belediyeciliğimizle kavuşuyor, kavuşmaya da devam edecek. Hizmetimiz sürecinde girmedik mahalle, sokak, ev, tokalaşmadık el bırakmayacağız. Bizim belediye başkanlığı anlayışımız böyle. Yüzümüz her zaman halka dönük olacaktır" diye konuştu.

        (MŞN-HSK-Y)

        23.11.2016 10:45:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler