Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili kadınlardan öğretmenlere anlamlı hediye

        - Öğretmenler Günü hediyesi olarak okulların bahçeleri ağaçlandırıldı

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - 24 Kasım öğretmenler günü ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Bir çok veli ve öğrenci öğretmenlere çeşitli hediyeler sunarak gönlünü almaya çalışırken, Köşk İlçesi'nde AK Partili kadınlar erkek siyasetçileri de yanlarına alarak öğretmenlere 24 Kasım hediyesi olarak ilçedeki okulları ağaçlandırdılar.

        AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Bozkurt ve partili kadınlar, İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu ve parti yönetimi ile birlikte Köşk'teki okulların bahçesinde çevre düzenlemesine katılıp ağaç diktiler. Klasik öğretmenler günü kutlamaktansa böytlesine farkı bir etkinlikle öğretmenlerin gününü kutlamak istediklerini belirten AK Parti Köşk İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Bozkurt, "Millet Mektepleri'nin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım, 1981'de Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlandı. Yavrularımızı yetiştiren geleceğin teminatı çocuklarımızı eğiten öğretmenlerimize bir gün değil her gün hatırlamamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle klasik bir kutlamadan ziyade öğretmenlerimizin görev yerleri olan okulları yeşillendirip ağaç dikerek öğretmenlerimize 24 Kasım hediyesi vermek istedik. Güzel bir etkinlik oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (İK)

        23.11.2016 11:09:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler