Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık'ta telefon kabloları yerlerde

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde arazide bulunan telefon direklerinin kırılıp yıkılması sonucu telefon kablolarının yerlerde serili halde durduğu bildirildi.

        İlçe merkezi Bozyaka mevkii İğde köy arazi yolu kenarında bulunan telefon direklerinin kırılıp yıkılması sonucu aylardan beri telefon kabloları ve aparatları arazide serili yada ağaç dallarına takılı vaziyette duruyor. Bu arada bazı kişilerce telefon kablolarının bakır olup olmadığını anlamak için kabloları soydukları gözleniyor.

        Arazi sahipleri arazileri üzerindeki telefon kablolarından dolayı tarlalarını sürüp ekerken sorunlar yaşadıklarını söyleyerek, Türk Telekom yetkililerinin bu soruna çözüm bulmalarını istediler.(MA-EFE)

        23.11.2016 11:14:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler