Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Domaniç'e yürüyüş yolu

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için fırsatlar oluşturmaya devam ediyor. Bakanlığa bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Ege'nin güzide yerlerinden Domaniç Ormanları'nda toplam 30 kilometrelik yürüyüş yolu yaptı.

        Yapılan yürüyüş yolları ile vatandaşlarımız ve tabiat tutkunu turistler Türkiye'nin tabii varlığının eşsiz bir köşesi olan; zengin bir alt flora ve yaban hayatı potansiyeline sahip Domaniç Ormanları ile tanışma fırsatı yakalayacak.

        Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, vatandaşları Domaniç'e davet ederek, "Ormanlarımız bizim eşsiz tabiat değerlerimiz ve her bir yörede benzersiz güzelliklere sahip. Domaniç Ormanları da onlardan bir tanesi. İçbatı Ege Bölümü'nde yer almasına rağmen özelikleri bakımından Karadeniz Bölgesi'ne benziyor. Toplam 30 kilometre Sultan Abdülhamit-Evliya Çelebi-Karderesi-Pazaralanı Yürüyüş Parkurları sadece yürüyüş için değil, sanatsal ve bilimsel gözlem yapmak için mükemmel bir konuma sahip" dedi. (EFE)

        23.11.2016 12:10:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler